terre solide

ZOMERWORKSHOP


KENNISMAKING MET FOCUSING TUSSEN DE BLOEMEN (Reeds voorbij)


Kennismakingsworkshop voor plukabonnees op de biologische bloemenplukweide van het Wijveld in Bloei in Destelbergen.


Bloemen plukken wordt door veel mensen ervaren als een deugddoende en zelfs heilzame activiteit. Kuierend op het veld alle tijd nemen om bloemen te kiezen en zorgzaam te plukken werkt rustgevend en vertragend. En waarschijnlijk schakel je ongemerkt en spontaan over naar een ‘focussende’ toestand.

Tijdens deze workshop maak je kennis met Focusing tussen de bloemen van het Wijveld in Bloei. De workshop richt zich naar abonnees van het Wijveld in Bloei die geen ervaring hebben met Focusing. Al plukkend en aan de hand van ervaringsgerichte oefeningen, waarbij je je laat inspireren door de bloemen, ontdek je tijdens de workshop waar Focusing voor staat.


De workshop is laagdrempelig opgevat en vereist geen voorkennis. De theorie rond Focusing wordt summier gekaderd, maar je zal vooral aan den lijve proeven van de focusingmethodiek en de -filosofie.Praktisch:


Zaterdag 6 augustus van 10u tot 12u30 op de bloemenplukweide van het Wijveld in Bloei

(Bij slecht weer wordt een nieuwe datum geprikt.)


Voor wie? Enkel voor plukabonnees van 't Wijveld in Bloei zonder voorkennis van Focusing (max. 10 deelnemers)

Voor niet-abonnees gaat er op 13 augustus een kennismakingsworkshop door in 't Ambernest (zie onder). Wie al ervaring heeft met Focusing kan deelnemen aan de creatieve focusingworkshop op 't Wijveld in Bloei op 27 augustus (zie onder).


Kostprijs: 15€


Meer info of inschrijven? Mail naar isolde@terresolide.be of neem telefonisch contact op (0483/59 98 17)


ZOMERWORKSHOP


KENNISMAKING MET FOCUSING ONDER DE AMBERBOOM

(Reeds voorbij)


Kennismakingsworkshop voor iedereen zonder voorkennis van Focusing in de feeërieke tuin van 't Ambernest in Merelbeke.


Weinig mensen zijn bekend met Focusing, terwijl het nochtans een natuurlijk vaardigheid betreft die ons doet zakken uit ons hoofd en contact leert maken met wat ons lichaam weet. Focusing heeft alles te maken met luisteren naar onze lichamelijke signalen en stilstaan bij wat we vanbinnen intuïtief ervaren. De tijd nemen om gewaar te worden wat ons ‘beweegt’ in het hier-en-nu-moment, voorbij het rationeel-logische denken dat ons doen en laten zo vaak domineert.


Tijdens deze workshop maak je kennis met Focusing, terwijl je je laat inspireren door een magische groene omgeving. De workshop staat open voor iedereen zonder voorkennis van Focusing. Aan de hand van ervaringsgerichte oefeningen ontdek je tijdens de workshop waar Focusing voor staat. De theorie rond Focusing wordt summier gekaderd, maar je zal vooral aan den lijve proeven van de focusingmethodiek en de -filosofie.


Praktisch:


Zaterdag 13 augustus van 10u tot 12u30 in de tuin van 't Ambernest in Merelbeke, Flora


Voor wie? Voor iedereen zonder voorkennis van Focusing (max. 10 deelnemers)

Na deelname aan deze workshop - of wanneer je al ervaring hebt met Focusing - kan je je inschrijven voor de creatieve focusingworkshop op 't Wijveld in Bloei op 27 augustus (zie onder).


Kostprijs: 15€


Meer info of inschrijven? Mail naar isolde@terresolide.be of neem telefonisch contact op (0483/59 98 17)